Nuorisojaosto

Nuorisotoiminta, on yksi tärkeimmistä metsästysseuramme toiminnoista, jossa nuoria tulevia metsästäjänalkuja kannustetaan mukaan seuratoimintaan. Nuorisojaoston toiminta ei liity pelkästään puhtaasti metsästykseen, vaan myös erätaitojen ja jokamiehenoikeuksien opetteluun sekä ampumaurheiluharrastukseen perehdyttämiseen. 

Pyrimme toimimaan tiiviissä yhteistyössä niin kunnan nuorisotoimen, paikallisen 4H yhdistyksen, sekä koulun kanssa tarjoten lapsille ja nuorille toimintaa myös kouluaikojen ulkopuolella, esimerkiksi kesäaikaan. Otamme mielellämme vastaan ideoita ja toiveita eri laisten tapahtumien järjestämiseen.

Seuran nuorisojaostossa toimii Panu Pesonen ja Ville Lepistö.

Jaoston vetäjänä toimii Panu puh o5o3777751. 

Nuorisojaosto tiedottaa:

Lasten ja Nuorten Eräkerho 2018

Hailuodon 4H ja Hailuodon Metsästysseura järjestävät kesän ja alkusyksyn aikana eräkerhon, jossa on tarkoitus opastaa lapsia ja nuoria erätaitojen pariin. Aikataulu: 26.6 Jokamiehen oikeudet, metsästys ja kalastus, Ohjaajat: Panu Pesonen, Marko Välimäki Paikka Metsästysseuran maja klo 18:00 10.7 Erä- ja retkivarustautuuminen, sekä mm. puukon käsittely. Ohjaaja: Panu Pesonen, Paikka Petsamon taukotupa klo 18:00. Mukaan puukko! […]

Posted in Etusivu, Nuorisojaosto | Kommentit pois päältä artikkelissa Lasten ja Nuorten Eräkerho 2018