Ampumajaosto

Ampumatoiminta

Hailuodon Metsästysseuran on ollut myös virallinen ampumaseura vuodesta 2010 lähtien.

Seuran ja ampumajaoston tarkoituksena on kannustaa jäseniä ylläpitämään , ja kehittämään metsästyksessä tarvittavaa ampumataitoa, sekä innostaa jäsenistöä, ja etenkin nuorisoa ampumaurheilun mielenkiintoiseen maailmaan. Jaosto pyrkii tarjoamaan koulutuksia, kilpailuja ja harjoituksia, mahdollisimman kattavasti eri lajeista, mukavassa ja rennossa porukassa.

Ampumatoimintaa harjoitetaan esimerkiksi liikkuvan hirven ammuntaan, hirven hiihtoon- ja juoksuun ja muihin SML alaisiin lajeihin liittyen, muuta ampumaurheilua unohtamatta. Seura on virallinen IDPA ampumaklubi, ja sen lisäksi saarellamme ammutaan siluettia, vakio yms pistoolilajeja kuten pinshootingia, Steeliä ja 2-gunia, perinneampumalajeja unohtamatta. Viimeaikoina myös mustaruutiammunta näyttäisi nostelevan päätään.

Seuralla on myös kaksi ampuma-aselain 1/1998 5 Luvun, 45 d §:n mukaista Ampuma-asekouluttajaa

Kuuntelemme mielellämme toiveita, mitä koulutuksia, kilpailuja tvs tapahtumia jäsenistö haluaa, ja pyrimme resurssien mukaan täyttämään toiveet ja järjestämään tapahtumat. Mikäli mielessä on jotain aiheeseen liittyvää toimintaa ota yhteyttä jaostoon!

Ampumarata

Hailuodon metsästysseuran jäsenillä on oikeus käyttää Hailuodon riistanhoitoyhdistysken ampumarataa. Ampumaradalla voi ampua pistooli ja kiväärikaliiperisilla ampuma-aseilla. Radan käyttöön liittyy tiettyjä rajoituksia, mm. virallisen käyttöajan ja päivämäärien suhteen. Radan säännöt löytyvät ampumaradalta ilmoitustaululta.

Tarkemmin radasta, ja ampuma-ajoista löydät tietoa Hailuodon riistanhoitoyhdistyksen sivuilta

Ampumajaoston kokoonpano:

Panu Pesonen, Puheenjohtaja, 0503777751, pesospanu@gmail.com
Mika Vuorinen,
Mika Hintikka,
Juha Heikkinen,
Sakari Piekkola,
Jari Junttila (jousiammunta)

Ampumajaosto tiedottaa:

Ennakkotietoa hirvimerkkiammunnoista

Hirvenmetsästysajan lakimuutoksen myötä,  Hailuodon riistanhoitoyhdistys painottaa hirvimerkkiammunnat kevätkauteen, syksyn sijaan. Ts. Ammuntoja on tulevana keväänä enemmän kuin syksyllä. Seuraathan riistanhoitoyhdistyksen sivuja nähdäksesi ampumapäivät. Päivitämme päivämäärät myös tänne, kunhan ne on julkaistu. Lisätietoa ampumakokeista saat täältä

Posted in Ampumajaosto

Kommentit pois päältä artikkelissa Ennakkotietoa hirvimerkkiammunnoista

Chubby Seals Match 2018 1-2.9.2018

Hailuodon Metsästysseura järjestää jälleen kansallisen IDPA Glock Cupin Finaalin perämeren suurimman saaren, Hailuodon, ampumaradalla. Alustava päivämäärä on lauantaina 1.9.2017 (rain day 2.9, SO match 31.8, ). Kilpailu on Tier 2 luokiteltu. Lisäämme informaatiota kilpailuista, kunhan IDPA HQ on hyväksynyt staget.

Posted in Ampumajaosto

Kommentit pois päältä artikkelissa Chubby Seals Match 2018 1-2.9.2018

Kilpailut onnistuivat loistavasti!

Kilpailut onnistuivat loistavasti, kiitos talkoolaisten ja osallistujien. Tulokset julkaistiin paikan päällä ja lyhennettynä, lataa tästä rastikohtainen listaus iffailuun 🙂

Posted in Ajankohtaista, Ampumajaosto

Kommentit pois päältä artikkelissa Kilpailut onnistuivat loistavasti!

Chubby seals Match 23.9.2017

Hailuodon Metsästysseura järjestää kansallisen IDPA Glock Cupin Finaalin perämeren suurimman saaren, Hailuodon, ampumaradalla 23.9.2017 (SO match 22.9, rain day 24.9). Kisa alkaa klo 9:00, osallistumismaksu ennakkoon. Kilpailu on Tier 2 luokiteltu. Kilpailuissa ammutaan PCC (Pistol caliber carbine)-luokka! ts. ”9mm” karbiineilla kilpaileminen mahdollista. PCC luokassa näissä kisoissa division capacity 10 rds. Sallimme Triar, Roni chassikset. Myös […]

Posted in Ajankohtaista, Ampumajaosto

Kommentit pois päältä artikkelissa Chubby seals Match 23.9.2017