Maja

Majoitus- ja kokoustilat

Metsästysseuralla, on viihtyisät kokoustilat, vasta uusittuine keittiöineen, sekä erillinen saunatila takkahuoneineen, ampumaradan majalla Ojakylässä Kottaintiellä. Tilat sopivat mainiosti esim. yritys- ja yhdistyskäyttöön, tai eri kokoisille ryhmille vaikka kokous- tai kurssipaikaksi. Pienemmälläkin porukalla voi myöskin saunoa ja viettää iltaa takkahuoneessa.

Seura vuokraa tiloja ulkopuolisille seuraavin hinnoin:

Koko maja saunatiloineen 240 €/ päivä,
Kokoustila/ sali keittiöineen 140 €/ päivä
Sauna takkahuoneineen, ja minikeittiöineen 140 € /päivä.

Seuran jäsenille on tilavuokrat ovat: Koko maja 140 €/päivä, ja joko sauna- tai kokoustilapuoli 70 €/ päivä.

Majan vuokrausta hoitaa Saaren seikkailut. Varaukset tehdään näiltä www sivuilta löytyvän majanvarauskalenterin kautta. Mainitsethan varatessasi lisätietokentässä, oletko jäsen.

Huomioithan myös, että ampumaradalla, majan välittömässä läheisyydessä, on normaalia toimintaa, itse tilojen vuokrauksesta huolimatta.

Ongelmatilanteissa tiedustelut sähköpostilla osoitteeseen saarenseikkailut@gmail.com tai vaihtoehoisesti puhelinnumeroon +358 (0) 40 095 2475.

Karttalinkki ja koordinaatit ampumaradalle, klikkaa tästä